PielisAreena

Messutapahtuma järjestetään PielisAreenan tiloissa, jotka tarjoavat sekä sisätiloja että viihtyisän pihaympäristön. PielisAreena on moderni liikunta- ja monitoimihalli, joka valmistui vuonna 2012. Se toimii monipuolisena kohtaamispaikkana niin liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille kuin erilaisille tapahtumille ja elinkeinoelämällekin. Areena vetää puoleensa jopa 2700 vierasta kerrallaan, tarjoten samalla siistit ja esteettömät tilat kaikille osallistujille.

Areenan ympäristö on myös houkutteleva: lenkkipolut lähtevät suoraan pihapiiristä metsään, ja Pieliselle on vain lyhyt 300 metrin matka. Lisäksi vieressä sijaitsee nurmikenttä ja leirintäalue, mikä mahdollistaa monipuolisen ja virkistävän oleskelun tapahtuman ohella. Hyvärilän kattavat palvelut ovat myös vain kivenheiton päässä, vain 200 metrin etäisyydellä PielisAreenasta. Tämä kaikki luo loistavat puitteet onnistuneelle messutapahtumalle.

Tutustu PielisAreenan sisätiloihin:

PielisAreena sijaitsee Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskuksen kupeessa. Hyvärilä tarjoaa upeat puitteet erilaisille aktiviteeteille ja majoitusta monenlaisille kävijöille: hotellihuoneita, lomahuoneistoja, edullista yöpymistä retkeilymajatyylisessä Rantatuvassa ja leirintäalueen mökit. Voit vuokrata myös saunatiloja ja riihikodan käyttöösi.

Maistuva lounas on saatavilla päivittäin hotellin noutopöydästä. Runsas salaattipöytä, kaksi pääruoka vaihtoehtoa ja jälkiruoka. Ruoka on suunniteltu täyttämään kaikkien vatsat ruokavaliosta riippumatta. Voimme ylpeänä kertoa, että juuri meillä on kylän paras kasvisruoka.  

Näytteilleasettajat voivat ennakkoon tilata infopisteelle lounaaksi salaattia tai sämpylän. Tarkemmat tilaustiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Scroll to Top